Fabiano Dilorenzo

Geboren in Castellana Grotte, Italië, heeft mijn levenslange passie voor vechtsporten mijn reis aangedreven. Met een zwarte band in Taekwondo en expertise in Muay Thai, Kickboksen en Boksen heb ik mijn vaardigheden in verschillende disciplines aangescherpt. Een paar uitdagende blessures, gecombineerd met een ongecompromitteerde passie voor vechtsporten, leidden ertoe dat ik mijn kennis van het menselijk lichaam en trainingsmethodologieën wilde verdiepen.

In 2020 behaalde ik een bachelorgraad in Lichamelijke Opvoeding en Sportwetenschappen als Kinesioloog, wat mijn expertise verder versterkte.

Met meer dan vier jaar meeslepende ervaring heb ik me toegewijd aan het coachen van individuen, hen sturend naar zelfverbetering en het bereiken van doelen. Van het lesgeven in Taekwondo aan visueel beperkte personen tot sedentaire personen van alle leeftijdsgroepen die streven naar het terugwinnen van een optimale fysieke conditie en het verfijnen van de prestaties van atleten door middel van aangepaste sportspecifieke kracht- en conditieprogramma's.
Naast mijn professionele ervaring heb ik ook met veel enthousiasme introductielessen Taekwondo gegeven aan kinderen van 6 tot 12 jaar.

Bovendien leid ik groepssessies om een gevoel van eenheid en gedeelde prestatie onder de deelnemers te cultiveren. In 2024, gedreven door de zoektocht naar nieuwe uitdagingen, verhuisde ik naar Den Haag, Nederland, om mijn streven naar persoonlijke en professionele groei in de fitness- en vechtsportdomeinen voort te zetten. Mijn doel blijft onwrikbaar: het creëren van een omgeving waar individuen gezamenlijk hun grenzen kunnen verleggen, altijd met een positieve uitstraling.