Persoonlijke begeleiding door Ed Groven

Personal Training, persoonlijke begeleiding door gediplomeerd Personal Trainer Ed Groven. Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens hun training. Dit gebeurt in de vorm van Personal Training. Ed Groven verzorgt bij ODA Gym de Personal Training.

Ed is een professional op het gebied van één op één training. Veiligheid, variatie en effectiviteit staan hoog in het vaandel en plezier in het sporten is de belangrijkste stelregel. Resultaatgerichte trainingen zijn nodig om te kunnen genieten van het sporten. Het stellen van doelen is daarbij belangrijk, want "Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet!".

Uitdagend en doelgericht sporten is voor iedereen mogelijk, op elk niveau. Personal Trainer Ed Groven traint zowel beginnende sporters als ervaren "die hards". Leeftijd speelt hierbij geen rol, dus jong en oud zijn welkom. Ed Groven biedt de mogelijkheid om samen een trainingsschema op te stellen dat gericht is op je eigen wensen en doelen en effectief is.

Ervaar wat het is om gemotiveerd onder persoonlijke aandacht te werken aan gerichte doelen. Of je nu wilt afvallen, fit(ter) worden, trainen voor een evenement, werken aan (kick)bokstechnieken of functional trainen, met je eigen Personal Trainer Ed Groven bereik je met plezier je doel.

Voor de Personal Training hanteren wij de volgende regels:

  • Trainingen worden ingepland op afspraak.

  • Tarieven hiervoor kunt u aanvragen via de contactpagina.

  • Betalingen voor de personal trainingen dienen vooraf of direct na afloop van de training te worden voldaan.

  • Annuleringen dienen 24 uur voor aanvang van de training te worden doorgegeven. Annuleringen binnen 24 uur worden in rekening gebracht, net als niet-opkomen op de afspraak.

Vraag nu persoonlijke begeleiding aan!