Personal Training

Personal Training, persoonlijke begeleiding door gediplomeerd Personal Trainer Ed Groven.

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens hun training. Dit gebeurt in de vorm van Personal Training. Ed Groven verzorgt bij ODA Gym de Personal Training.
 Ed is een professional op het gebied van één op één training. Veiligheid, variatie en effectiviteit staan hoog in het vaandel. Plezier in het sporten geldt als stelregel tijdens het sporten. Hiervoor zijn resultaatgerichte trainingen nodig. Het stellen van doelen daarbij is belangrijk. Immers: “Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet!”

Uitdagend en doelgericht sporten is er voor iedereen en op elk niveau. Personal Trainer Ed Groven traint met de beginnend sporter en de ervaren “die hard”. De leeftijd hierbij maakt niets uit dus jong en oud is welkom. Ed Groven biedt de mogelijkheid aan om samen met hem een trainingsschema op te stellen. Naar eigen wensen, doelstelling gericht en effectief.
Ervaar wat het is om gemotiveerd onder persoonlijke aandacht te werken aan gerichte doelen.  Afvallen, fit(ter) worden, trainen voor een evenement, werken aan (kick)bokstechnieken of functional trainen, met je eigen Personal Trainer Ed Groven bereik je met plezier je doel.

Voor de Personal Training hanteren wij de volgende regels:

• Trainingen worden ingepland op afspraak.
• Tarieven hiervoor kunt u aanvragen middels de contactpagina.
• Betalingen voor de personal trainingen dienen vooraf of direct na afloop van de training te worden voldaan.
• Annuleringen 24 uur vooraf aanvang van de training. Annuleringen binnen 24 uur worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen.

Personal Training - Oda Gym Kickboksen