Kracht en Conditie Training

Sterker worden door Kracht en Conditie Training oftewel Strenghth and Conditioning Training.  Je wordt fysiek en mentaal beter. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen waardoor je eigenwaarde groeit.

Gebalanceerd trainen op kracht, conditie en en uithoudingsvermogen. Dit zorgt voor de basis van andere sporten die je uitvoert of beoefent. Door spiertoename vergroot je je stofwisselingsproces wat er weer voor zorgt dat je gewicht verliest. Alles onder leiding van gediplomeerde trainers.

Iedere training is anders. Core Stability en circuittraining zijn peilers. Hierdoor wordt je steeds uitgedaagd. Dit geeft een goed gevoel.

Zowel beginners als gevorderde sporters werken samen. Hierdoor wordt het makkelijker om persoonlijke doelen te behalen. Immers de sfeer in de les is gemoedelijk dus optimaal.

Door deskundige begeleiding van Krachttrainster Ilona wordt er voorkomen dat je blessures oploopt. Daar wordt je trainingsplezier alleen maar groter door. We trainen op een verantwoordelijke wijze.

Voor jezelf trainen in een te drukke sportschool is niet fijn. Wachten op machines die vaak bezet zijn daar kom je niet voor. Collega sporters die niets zeggen die vindt je niet bij ons.

ODA Gym Small Group Training
ODA Gym Small Group Training

Bij ODA Gym wordt er met plezier getraind. We zoeken de grens op maar op ieders eigen niveau. De sfeer in de les is gemoedelijk. We helpen elkaar om persoonlijke doelen te bereiken. Natuurlijk pakken we fysiek flink door. Door dit alles jij met plezier naar de sportschool wat al gauw "jouw sportschool" wordt.

Zoek jij een vertrouwelijke en veilige Gym om onder deskundige begeleiding te trainen of te sporten?

Trainen met een glimlach omdat je het leuk blijft vinden? Vul dan hier het contactformulier in en maak kennis met onze trainers.

Train mee op proef (kosten € 10,-) en ineens snap je waarom H.I.I.T. circuittraining zo populaire is. Door deze trainingen ga jij beter in je vel zitten en ga jij vrolijker door het leven.