Kickboksen in Den Haag

Kickboksen

Kickboksen in Den Haag onder deskundige leiding. Je traint op jouw niveau en krijgt les van gediplomeerde trainers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit hebben prioriteit.

Tijdens de kickbokslessen bij ODAGYM leer je de juiste technieken. Hierdoor word je sterker waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Ook  sta je sterker in je schoenen. Je werkt aan je conditie (uithoudingsvermogen) en je voelt je dus fitter.

De individuele aandacht die je krijgt komt doordat er getraind wordt in kleine groepen. Een zogenaamde “Small Group“. Hierdoor is er meer aandacht voor de belangrijke basistechnieken van het kickboksen. Als toekomstige vechtsporter heb je hier veel profijt van.

Kickboksen in Den Haag doe je bij ODAGYM. De trainingsmethode van kickbokstrainer Ed Groven komt voort uit de basisbeginselen van het kickboksen. Thai-boksen / Muay Thai staat garant voor goed trappen, stoten en clinchen. Kyokushin karate levert de fighting spirit en het klassiek boksen zorgt voor de fine-tuning. De mix van deze martial arts maakt jou een allround vechter.

Het vinden van een goede sportschool is niet eenvoudig. Trainen doe je met plezier. Daarbij loop je liever geen blessures op. Je bent ook niet op zoek naar medeleerlingen met “losse handjes”. Ervaren jongens of meisjes die jou als bokszak gebruiken. Een altijd maar schreeuwende trainer vind je niet leuk.

Je wilt veilig en relaxed trainen. Leren en progressie maken waardoor je resultaat ziet. Een prettige omgeving is hierbij van belang. De klik met je trainer en trainingsmaatjes moet er zijn. Zonder obstakels wil jij je eigen grenzen kunnen opzoeken.

 

Bij ODA GYM geloven wij erin dat jij je trainingsdoel kunt bereiken. We werken gedoseerd. Op gevoel, maar ook fysiologisch onderbouwd. De trainingen zijn altijd opbouwend. Hierdoor gevarieerd; techniek,- pads,- bagtraining en sparren. Daarnaast werken we aan kracht, explosiviteit en mobiliteit.
Je bent van harte welkom in onze dojo. Recreant of op wedstrijdniveau wij schatten jou in. Immers de juiste trainingsintensiteit zorgt ervoor dat jij het naar je zin hebt. Dat je vooruit gaat. Wij zorgen ervoor dat je voldaan naar huis gaat op weg naar weer een training. Ondertussen heb jij het naar je zin en bereik je je doel. “Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”.

Meld je hier aan voor een proefles of een abonnement