Referenties

Referenties

ADO Den Haag stelde Ed Groven aan als Personal Trainer van de A-Selectie.

Hij is daarmee de eerste kickbokstrainer in Nederland die is doorgedrongen tot het betaald voetbal.

Over ADO Den Haag

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 110 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. Gedurende deze lange geschiedenis staat ADO onverzettelijkheid, geloof in eigen kunnen, tegen niemand opkijken. Kortom, Haagse bluf, belichaamd in iconen als Aad Mansveld, Lex Schoenmaker en Martin Jol.

Inmiddels weer gegroeid tot een stabiele club in de Eredivisie en wordt er aantrekkelijk voetbal gespeeld. Het stadion is een belangrijk ontmoetingscentrum voor vele doelgroepen uit de gehele regio. ADO Den Haag is in feite een ontmoetingsplaats voor alle lagen van de bevolking, ongeacht leeftijd of afkomst. Hierdoor en met extra aandacht voor de jeugdopleiding en sociale projecten als ‘De Held’ voor schooljeugd, levert de club naast vermaak en een gevoel van trots tevens een sociaal-maatschappelijke bijdrage aan de samenleving in de regio en bevordert zij indirect de integratie van allochtonen en autochtonen.

De kernactiviteit blijft echter altijd het winnen van wedstrijden en plezieren van bezoekers.

De club verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten. Daarmee laat de club zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen.