Personal Training

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens hun training. Bij ODA Gym worden de Personal Trainingen verzorgd door Ed Groven.
 Ed is een professional op het gebied van één op één training. Veiligheid, variatie en effectiviteit staan hoog in het vaandel. Tijdens de op resultaat gerichte trainingen geldt als stelregel dat men plezier in het sporten heeft. Immers: “Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet!”
Uitdagend en doelgericht sporten is er voor iedereen en op elk niveau. Jong, oud, beginnend sporter of een ervaren “die hard”, Personal Trainer Ed Groven biedt de mogelijkheid aan om samen met hem een naar eigen wensen en doelstellingsgericht trainingsschema op te stellen.
Ervaar wat het is om gemotiveerd, onder persoonlijke aandacht en op eigen tijden te werken aan gerichte doelen. Afvallen, fit(ter) worden, trainen voor een evenement, werken aan (kick)bokstechnieken of functional trainen, met je eigen Personal Trainer Ed Groven bereikt je met plezier je doel.

Voor de Personal Trainingen hanteren wij de volgende regels:

• Trainingen worden ingepland op afspraak.
• Tarieven hiervoor kunt u aanvragen middels de contactpagina.
• Betalingen voor de personal trainingen dienen vooraf of direct na afloop van de training voldaan te worden voldaan.
• Annuleringen 24 uur vooraf aanvang van de training. Annuleringen binnen 24 uur worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen.